Θαλασσοθεραπεια


Θαλασσοθεραπεια

Χαλάρωση, ανακούφιση από τους μυϊκούς πόνους, βελτίωση της σωματικής υγείας αλλά και της ψυχικής διάθεσης είναι μόνο μερικά από τα οφέλη της Θαλασσοθεραπείας. Στο Spa του Sports Center, του Top Greek Gym στην Κομοτηνή, η Θαλασσοθεραπεία γίνεται με τον καλύτερο τρόπο!

Το θαλασσινό νερό, τα φύκια, η λάσπη επιστρατεύονται προκειμένου να σου προσφέρουν απλόχερα όλα τα πολύτιμα συστατικά τους. Βρες διέξοδο από το στρες της καθημερινότητας απολαμβάνοντας τη χαλάρωση και την ευεξία τόσο στο σώμα όσο και στο πνεύμα σου. Η Θαλασσοθεραπεία μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική σε παθήσεις του καρδιαγγειακού συστήματος (υπέρταση), σε αναπνευστικά προβλήματα (άσθμα) και σε δερματολογικές παθήσεις. Θεωρείται επίσης πολύ αποτελεσματική σε μυοσκελετικές παθήσεις, όπως αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγίες, αρθρίτιδες, κλπ.

Ταυτόχρονα, η Θαλασσοθεραπεία βοηθά στην απώλεια βάρους, στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και στην επιδερμική σύσφιξη. Το δέρμα οξυγονώνεται, απορροφά όλα τα θρεπτικά συστατικά και αναζωογονείται!!

Χάρισε σήμερα στον εαυτό σου το καλύτερο δώρο: την ΕΥΕΞΙΑ που σου δίνει η Θαλασσοθεραπεία στο Spa του Sports Center!!